Ambassadeurs gezocht

Christians Together is opgericht vanuit de gedachte om christelijk Nederland en Belgisch Vlaanderen meer te verbinden door het uitbreiden van vriendschappelijke contacten en het samen genieten van activiteiten.
Om dit platform te laten slagen is naamsbekendheid van essentieel belang. Immers, een flinke hoeveelheid aan advertenties in alle regio’s van Nederland en Belgisch Vlaanderen zorgt ervoor dat de juiste vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld kunnen worden.
Om die reden zoeken wij ambassadeurs die de naamsbekendheid van Christians Together willen vergroten.

Goed om te weten:
Chrstians Together is opgericht vanuit sociaal ondernemerschap. Dit betekent dat een sociaal ondernemer als primair doel heeft om maatschappelijke meerwaarde te creëren en zij doet dit op een ondernemende manier. Financiële winst kan, maar staat niet voorop.  

Beide oprichters hebben voldoende inkomsten uit andere bronnen en zijn dus niet afhankelijk van winst vanuit dit platform. De inkomsten die gegenereerd worden met advertentieverkoop binnen Christians Together worden weer grotendeels besteed aan het vergroten van de naamsbekendheid door middel van advertenties in de (digitale) media en ook zal je Christians Together op veel christelijke ontmoetingsplaatsen tegenkomen.
Maar wij realiseren ons dat niet iedereen die behoefte zou hebben aan een website als Christians Together dit onder de aandacht krijgt door media of onze aanwezigheid bij conferenties/beurzen.

Daarom zouden wij het zeer waarderen als je Christians Together onder de aandacht zou willen brengen binnen je eigen christelijk sociale netwerk. Dit kan praktisch op de volgende manieren:

  • Download hier de digitale flyer zodat je deze via social media, mail of whatsapp naar je christelijke contactpersonen kan sturen. Wil je de digitale flyer via whatsapp ontvangen, stuur dan een berichtje naar 0(031)6 25521798
  • Vraag een stapel flyers aan dit kan via mail Info@christianstogether.eu of telefonisch / whats app via 0(031)6 25521798 en plaats deze op de leestafel of het prikbord van je kerk, verspreidt ze tijdens een familiedag, onder mede koorleden, scholieren of collega’s binnen een christelijke werkkring, of op andere plaatsen waar veel christenen samenkomen.
  • Is er een christelijke evenement bij je in de buurt waar je zou mogen flyeren (altijd eerst overleggen met de organisatie van het betreffende evenement) dan is dat ook een mooie gelegenheid om Christians Together onder de aandacht te brengen.

Heb je zelf nog een creatief idee om de naamsbekendheid van deze website te vergroten dan staan we daar altijd voor open. Neem dan contact met ons op via Info@christianstogether.eu of via tel. nr. 0(031)6 25521798

Wat kan je van ons terugverwachten? Voor elke actie die je onderneemt ontvangen wij graag een foto. Als dank ontvang je van ons een code waarmee je gratis een advertentie kan plaatsen.